Hotel ARCA
Romana English Deutsch
  Esti in sectiunea: Programe Program 3 - 7 zile

  
 
 
 
 
 

NOTA
Traseele turistice in Delta Dunarii se aleg pentru fiecare tur in parte in functie de conditiile meteo si cotele apelor Dunarii.
Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit.

Program orientativ

Tulcea - Lac Gorgova - Lebada - Caraorman - Lac Lumina si Lac Puiu - Lac Rosu si Rosulet - Crisan - orasul Sulina cu iesire la Marea Neagra - Dunarea veche - Padurea Letea - Lac Bogdaproste si Trei Iezere - Mila 23 - Ligheanca - Vacaru - Radacinosu - Canal Sontea - Canal Olguta - Lac Fortuna - Baclanestii mari - Nebunu - Canal 36 - Tulcea

Prima zi
Imbarcare pe hotelul plutitor, servirea cocktailu-lui de primire, cazare, informare asupra desfasurarii programului si a traseului turistic. Program de voie. Se serveste pranzul in timpul desprinderii de la mal, inceputul croazierei in Delta Dunarii cu plecare pe bratul Sulina. Acostare in localitatea Gorgova, transfer barci cu motor avand ca obiectiv vizitarea lacului Gorgova si a lacului Potcoava zona strict protejata de Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii;Intoarcere la hotel unde se va servi cina; innoptare pe hotel.

A doua zi
Dupa servirea micului dejun se va deplasa catre satul pescaresc Mila 23 de unde ne vom transfera cu barci cu motor pe lacul Ligheanca si Vacaru unde organizam concurs de pescuit, dupa care hotelul se va indrepta pe canalul Sontea si canalul Olguta pentru vizitarea lacului Furtuna, lac ce adaposteste un peisaj mirific din tinutul deltaic imbinata cu servirea pranzului pe mal ce consta in prepararea si servirea borsului pescaresc, si altor preparate din peste specific zonei (vor fi gatite din capturile proprii ale turistilor); imbarcare pe hotel si servirea cinei.

A treia zi (program 3 zile)
Dupa servirea micului dejun, hotelul se va indrepta catre canalul Sulina si ne vom deplasa catre Tulcea unde vom acosta hotelul in Portul Turistic Tulcea

A treia zi (program 7 zile)
Dupa servirea micului dejun, hotelul se va indrepta catre localitatea Sulina cu iesirea la Marea Neagra, aici avand posibilitatea vizitarii cimitirului vechi al orasului, farul vechi si palatul Comisiei Europene a Dunarii, dupa vizitarea obiectivelor se va servi pranzul.Continuarea programului poate cuprinde ore de plaja pe tarmul Marii Negre, si ca agrement beneficiati de posibilitatea desfasurarii concursului de sky nautic dupa care ne vom imbarca pe hotel unde se va servi cina urmata de program la libera alegere, inoptandu-se pe hotelul plutitor.

A patra zi
Servirea micului dejun continuare traseu pe Dunarea Veche cu vizitarea padurii Letea (zona protejata de Rezervatia Biosferei Delta Dunarii) unde vom organiza un picnic la iarba verde, plimbari cu barcile cu motor sau rame; imbarcare, servirea cinei si participarea la concursul de dans artistic organizat pe terasa hotelului plutitor; innoptare pe hotel.

A cincea zi
Servirea micului dejun dupa care vom vizita gruparea de lacuri Bogdaproste, Trei Iezere si lacul Lungu, aici aveti prilejul de a va inscrie la concursul de pescuit cu premii; imbarcare pe hotel pentru servirea pranzului (program de voie)in timp ce hotelul se va indrepta lin pe canalul Lopatina cu iesire la Mila 23; se va servi cina urmata de un foc de tabara pe mal cu diverse jocuri distractive; se va innopta pe hotel in apropierea localitatii Mila 23.

A sasea zi
Servirea micului dejun dupa care ne vom transfera in barcile cu motor pentru avizita satul pescaresc Mila 23, lacul Ligheanca si Vacaru unde organizam concurs de pescuit, dupa care hotelul se va indrepta pe canalul Sontea si canalul Olguta pentru vizitarea lacului Furtuna, lac ce adaposteste un peisaj mirific din tinutul deltaic imbinata cu servirea pranzului pe mal ce consta in prepararea si servirea borsului pescaresc, si altor preparate din peste specific zonei (vor fi gatite din capturile proprii ale turistilor); imbarcare pe hotel si servirea cinei.

A saptea zi
Servirea micului dejun, continuare traseu in scopul vizitarii vestitului lac Nebunu (lac strict protejat de A.R.B.D.D.), aici aveti posibilitatea de a filma si fotografia diversitatea pasarilor, vestitelor lebede si a peisajelor din imprejurimile lacului dupa scurta excursie pe lac ne vom indrepta pe canalul 36 pentru a iesi pe bratul Tulcea unde vom acosta hotelul in Portul Turistic Tulcea.

  ANPC   I   RBDD  

Despre noi   I   Hotel ARCA   I   Programe   I  Tur virtual   I   Galerie foto   I  Delta Dunarii   I   Contact   I   Rezervari

Copyright 2012 - Ciconia Travel -  Toate drepturile rezervate
Site realizat de Debit Services SRL