Home
Hotel ARCA
Hotel plutitor ARCA Programe turistice Tur virtual hotel plutitor ARCA Galerie foto Despre Delta Dunarii Romana English Deutsch
  Esti in sectiunea: Hotel ARCA

 


     Hotelul plutitor ARCA a fost creat special pentru excursii în Delta Dunarii, este de fapt o ambarcatiune de dimensiuni medii pentru croaziera care, se deplaseaza tractata de un vas remorcher.
     Absenta motorului autopropulsor la bord este un avantaj, deoarece nici vibratiile, nici eventualele emananatii de gaze de esapament sau mirosuri de produse petroliere care de regula însotesc functionarea motoarelor mari nu apar în timpul croazierei.
     Hotelul e tractat cu parâme lungi de 10-15 metri de catre vasul remorcher, fapt ce-i asigura o deplasare lina, fara zgomot, astfel încât, chiar daca deplasarea începe dimineata devreme, turistii îsi pot continua nestingheriti somnul.

     Hotelul plutitor ancoreaza în anumite puncte interesante din Delta pentru a le permite turistilor sa admire în voie peisajul si pasarile, fie stând comod în sezlonguri pe puntea principala, fie facând mici excursii cu salupa sau cu barcile cu motor pe canalele si lacurile din împrejurimi.
     Hotelul este însotit întotdeauna de aceste ambarcatiuni mai mici care ofera oportunitati de explorare a acelor zone în care nava cea mare nu poate patrunde.

     Asadar, datorita faptului ca pentru orice excursie hotelul plutitor însotit de ”flota auxiliara” de ambarcatiuni mici se deplaseaza pe un itinerar stabilit, e recomandabil ca numarul turistilor unei croaziere sa fie cât mai apropiat de capacitatea maxima a navei (18 persoane) pentru ca acest lucru face ca pretul excursiei pentru o persoana sa fie mai scazut.

      De aceea sugeram potentialilor clienti sa încerce sa organizeze excursii de grup, cu prieteni si cunostinte care de regula au gusturi si preocuari comune, astfel ca, pe lânga obtinerea unui pret mai scazut, atmosfera la bord va fi mult mai antrenanta si relaxata.

     Evident ca aceia care doresc sa organizeze o excursie cu un numar redus de persoane o pot face, dar costurile/persoana vor fi mai mari pentru ca eforturile depuse de companie sunt aproape aceleasi ca în cazul unui grup mai mare.

    Pentru un numar mai mic de persoane, Hotelul Arca poate fi folosit si ca hotel stationar în rada portului Tulcea, iar turistilor li se vor oferi, pe lânga cazare si savuroase mese traditionale, excursii în Delta cu ambarcatiunile rapide din dotare, pe diferite trasee, stabilite, de comun acord, la antamarea sejurului.


Hotelul plutitor ARCA****, este construit dupa standardele si cerintele U.E. pe 3 nivele.

 • La nivelul 1 hotelul dispune de 8 (+1) camere duble mobilate, cu un design unic deosebit, bine izolate fonic si termic, dotate cu aer conditionat, baie proprie stil retro ( toaleta si dus).

 • La nivelul 2 se afla restaurantul, barul, biblioteca vitrata, sala de conferinte cu dotari de transmisie audio-video, antena-satelit, plasme tv, sistem karaoke, musical-ambient, internet wireless si o terasa sunproof, pentru observatie si relaxare.

 • La nivelul 3 se gaseste terasa pentru plaja, dotata cu 20 sezlonguri pentru plaja si un jacuzii-spa. Terasa ofera spatiu pentru bird watching, landscape watching, petreceri, discoteca, jocuri de societate.

Pe intrega perioada a sejurului oaspetii nostrii beneficiaza de urmatoarele servicii incluse:

 • Pensiune completa (3 mese/zi).
 • Preparate traditionale cu specific lipovenesc si dobrogean pregatite de bucatari autentici (bors de peste, stiuca umpulta, crap la protap, peste prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi lipovenesc, plachie, raci fierti, chiftelute de peste, ardei umpluti, sarmalute in foi de vita, preparate din crap salbatic de Dunare, pui de balta, etc), berbecut la protap, meniu dietetic si vegetarian (precomandat).
 • La cerere se ofera si alte preparate culinare.
 • Bauturi alcoolice si nealcoolice (open bar).
 • Caseta valori
 • Personal calificat la dispozitia clientilor (ospatar, bucatar, ghid turistic).
 • Taxe portuare.
 • Taxe ARBDD intrare in biosfera.
 • Taxe Capitanie.

 Hotelul mai are în dotare:

 • 3 Barci rapide si un vaporas pentru plimbari de agrement pe Dunare si canale cu capacitate de 16-18 persoane.
 • ustensile si accesorii pentru pescuit,
 • binocluri.
AM FOST ACOLO - Impresii
 
 
 
 
  ANPC   I   RBDD  

Despre noi    I   Hotel ARCA   I   Programe   I  Tur virtual   I   Galerie foto   I  Delta Dunarii   I   Contact   I   Rezervari

Copyright 2012 - Ciconia Travel -  Toate drepturile rezervate
Site realizat de Debit Services SRL