Hotel ARCA
Romana English Deutsch
  Esti in sectiunea: Programe Delta si Manastiri

 

 
 
 
 
 
 

Acest program va propune pe langa o croaziera in Delta Dunarii, posibilitatea de a vizita obiective turistice deosebite din Dobrogea. Dupa cateva zile in care vom cutreiera pe canalele si lacurile deltei ne vom intoarce la Tulcea. Marea bogatie de vestigii ale trecutului istoric si amestecul cultural ( 17 etnii ) fac din Dobrogea una dintre cele mai cosmopolite unitati geografica de pe glob si au dat nastere multor obiective de interes turistic pe care va propunem sa le vizitati.

NOTA
Traseele turistice in Delta Dunarii se aleg pentru fiecare tur in parte in functie de conditiile meteo si cotele apelor Dunarii.
Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit.

Program orientativ


Ziua 1
sosire Tulcea, cazare hotel plutitor - in functie de momentul sosirii se efectueaza transferul spre Crisan (daca se soseste in Tulcea dupa ora 18:00, se acosteaza in Tulcea - daca se soseste inainte de ora 17:00 se pleaca spre Crisan), ora 20:00 cina pe hotelul plutitor, ora 21:30 informare despre programul zilei urmatoare si despre restul programului (prezentare generala).

Ziua 2
mic dejun ora 9:00, ora 10:30 imbarcare pe BM sau pe barcile cu motor si deplasare catre sat Mila 23 pe ruta: Dunarea Veche - Canal Bogdaproste - Lac Bogdaproste - Lac La Amiaza - Lac Trei Iezere - Canal Eracle - sat Mila 23, ora 13:00 pranzul pe ponton - deplasare cu hotelul plutitor pana la cot Candura - deplasare cu barcile cu motor pe ruta canal Sontea Noua (Candura) - Scaunele, ora 20:00 cina.

Ziua 3
Excursie de o zi, cu picnic. Se are in vedere vizitarea altor zone salbatice, observarea pasarilor, plaja si pescuit - activitate traditionala in Delta Dunarii.

Ziua 4
mic dejun ora 9:00, ora 10:30 imbarcare in barcile cu motor, plecare si vizitare colonie Lacul cu Cotete, intoarcere la hotelul plutitor pe traseul: Lac cu Cotete - Canal Trofilca - canal 36, ora 12:00 imbarcare pe hotelul plutitor, ora 13:00 pranzul si plecare spre Tulcea, sosire Tulcea ora 16:00, activitati la bordul hotelului

Ziua 5
mic dejun ora 9:00, ora 10:30 imbarcare in microbuz, vizitarea lacului Razelm si a ruinelor de la Capul Dolosman si Histria. Intoarcere la Tulcea, vizitarea orasului.

Ziua 6
Vizitarea manastirilor Cocos si Saon si continuarea drumului catre Bucuresti


  ANPC   I   RBDD  

Despre noi   I   Hotel ARCA   I   Programe   I  Tur virtual   I   Galerie foto   I  Delta Dunarii   I   Contact   I   Rezervari

Copyright 2012 - Ciconia Travel -  Toate drepturile rezervate
Site realizat de Debit Services SRL